Nogomet

GOSTOVAO NA STV-U

Kulešević: Sudac nije sudio loše, odsudio je onako kako je htio!

U sportskoj emisiji Pun pogodak Slavonske TV koju vodi i uređuje Dario Andraković, gostovao je trener NK Osijek Ivica Kulešević. Komentirao je poraz u polufinalu kupa protiv Rijeke, ali naglasak je bio na katastrofalnom suđenju suca Pajača

Piše: Republika.eu

U emisiju se telefonom uključio član sudačke komisije HNS-a Ante Vučemilović Šimunović koji se složio sa stavom da je Pajačevo suđenje bilo loše.

"Vidio sam njegovu reakciju doslovce prije nego što je Laszlo krenuo u duel za drugi žuti karton. On se već obradovao i kad je pokazao taj crveni, vidio sam da je on iz nekog razloga tu vidio slamku spasa. Ne znam za koga. Vidio je slamku spasa poslije takve odluke, očigledno krive. A nakon toga dosuditi penal... Pa sedam od deset navijača Rijeke bi reklo da to nije penal. Obezvrijedio je sve vrijednosti sporta i sve ljude koji su gledali utakmicu. Sve nas je ponizio svojom reakcijom kada se nije udostojio pogledati sliku na VAR-u i vidjeti da je pogriješio. To je perfidno. To su ozbiljne optužbe i stojim iza njih", rekao je Kulešević u programu STV-a.

Kulešević ne smatra da je sudac loše sudio, već da je odsudio onako kako je htio!

"To me najviše pogodilo", rekao je Kulešević.

Osijek ne može do drugog mjesta

"Ova utakmica u nedjelju je pokazatelj da Osijek ne može do drugog mjesta jer to je izgleda zabranjeno NK Osijeku ove godine. S tim bodovima koji su nam pokradeni mi bismo bili na drugom mjestu i u finalu Kupa. Sada smo na petom mjestu i finale je daleko iza nas", zaključio je trener NK Osijek.