Crna kronika

SNIMKA KOJA DEMANTIRA POLICIJU

Svjedoci ipak postoje! Pojavila se snimka nastala netom nakon naleta automobila na Bogdanovića

U svom je izvješću policija navela da nije bilo očevidaca prometne nesreće. Pojavila se snimka koja to demantira!

Pojavila se snimka nastala netom nakon naleta automobila na Bogdanovića   FOTO:Screenshot Nova TV
Piše: Republika.eu / dnevnik.hr / SiB.hr

Provjereno Nove TV ekskluzivno je objavilo snimku nastalu netom nakon što je 22-godišnji Branislav Smiljanić autom naletio na osječkog glumca Aleksandra Bogdanovića na pješačkom prijelazu na Trpimirovoj cesti, nakon čega je pobjegao s mjesta nesreće.

U svom je izvješću policija navela da nije bilo očevidaca prometne nesreće. Njegova neutješna udovica prošlog je tjedna u Provjerenom rekla da je oko nje na cesti bilo još ljudi: djevojka koja je zvala hitnu, mladić koji je pronašao registracijsku pločicu koja je otpala vozaču. Odmah nakon emisije, ne samo da su se redakciji Provjerenog javili svi ti ljudi, nego su dobili i snimku koja je nastala nekoliko trenutaka nakon stradanja, piše SiB.hr.

Terenac, kojemu je otpala tablica, je pronađen nekoliko ulica dalje. U zapisniku stoji da je policija zatekla njega i njegovu curu. Sena Krupić, Bogdanovićeva udovica, tvrdi da joj je rečeno kako ih je bilo četvero u automobilu. Kako su onda ostali nestali iz zapisnika, pita se Krupić?

Senu u DORH-u uvjeravaju kako će se sve izvještačiti.

"Mislim da treba popisati očevidce jer možda se neke stvari u vještačenju mogu i ispustiti", rekla je Krupić.

A ispada da je broj ljudi u automobilu sporedna stvar, rekli su Seni u DORH-u, iako su direktni očevici samog događaja i sudionici.

"Svi su vidjeli nešto što je proletjelo, čovjeka koji leti, koji pada na pod. To je bilo strašno", rekao je autor snimke Ivan Lozančić.

Toliko su jurili da je Bogdanović odletio 25 metara, a njegova kapa 50 metara dalje od pješačkog prijelaza.

Cijelu priču, kao i video možete pogledati OVDJE.