Crna kronika

TRAGEDIJA U ULICI CARA HADRIJANA

Stravična prometna nesreća u Osijeku: tri osobe poginule, teško ozljeđena djevojka trenutno stabilno

Tri osobe su poginule, jedna teško ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se rano jutros oko 5 sati dogodila kod remize, u Ulici cara Hadrijana.

Piše: Republika.eu

Promet osječkom ulicom Cara Hadrijana bio je u prekidu zbog teške prometne nesreće. U njoj su život izgubile tri osobe, dok je četvrta prevezena u KBC Osijek.

Teško ozlijeđena je 20-godišnja djevojka, koja je prevezena u osječki Klinički bolnički centar, a njezino je stanje trenutno stabilno, izvijestili su u subotu iz osječko-baranjske policije i KBC-a Osijek.

O silini udara dovoljno govori činjenica kako je motor BMW-u izletio kroz haubu, a auto je gotovo prepolovljen.

Nesreća se dogodila kada je osobni automobil, u ulici Cara Hadrijana, zbog neprilagođene brzine, sletio s kolnika.

Očevidom je utvrđeno da se nesreća dogodila kada je osobni automobil, zbog neprilagođene brzine, u Ulici Cara Hadrijana sletio s kolnika u park gdje je vozilo udarilo u drvo te se zaustavilo, ističu u policiji.

"Zatekli smo razbacane dijelove vozila BMW-a petice na sve strane, motor je bio odbačen od vozila nekih 30-ak metara. U vozilu su bile 4 osobe, mlađe osobe. Nažalost, od te 4 mlađe osobe samo na sjedalu iza vozača bila je jedna ženska osoba koja je davala znake života. Najprije je ona izvađena iz vozila uz pomoć hidraulične opreme i prebačena je u KBC Osijek. Nažalost, 3 preostale osobe u autu su već preminule, izgubile su život", rekao je Pero Čeman, zapovjednik JPVP Osijek.