Nogomet

EURO 2020.

Vatreni dočekuju Gruziju u Puli

Hrvatska nogometna reprezentacija nakon što je u subotu svladala Slovačku i izborila plasman na Euro, od 18 sati u Puli odigrat će posljednju ovogodišnju utakmicu, u prijateljskom susretu ugostit će Gruziju. Pomoćni trener Ivica Olić nada se da će Vatreni na zasluženi zimski odmor otići s pobjedom.

Trening nogometne reprezentacije   FOTO:Marko Todorov / CROPIX
Piše: Media Servis

 "Takve utakmice mogu biti problematične i teške. Protivnik iza sebe ima nekoliko respektabilnih rezultata u posljednjih par mjeseci. Pristup mora biti pravi jer nam mogu napraviti probleme. Pokušat ćemo dati priliku svim igračima i nadam se da će zadovoljiti", najavio je dvoboj pomoćni trener Ivica Olić.

Hrvatska je ušla u proces smjene generacija, no ambicije su i dalje velike. Ivan Perišić poručuje: Spremni smo za nove izazove i dodaje:

" Mislim da ćemo na Euru biti dobri. Imamo odličnu momčad, na svakoj poziciji pokriveni smo s dvojicom ili trojicom igrača. Svi su spremni i čekaju svoju šansu. Ne bojim se, a na nama je da igramo u svojim klubovima i dočekamo Euro u što boljem svjetlu“, rekao je Perišić.