Politika

BITKA ZA PANTOVČAK

Škoro: Nije normalno na Trpinjskoj cesti u Vukovaru prije tužne obljetnice poručivati da su ratovi gotovi

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro poručio je u subotu kako nije normalno na Trpinjskoj cesti u Vukovaru prije tužne obljetnice poručivati Vukovarcima da su ratovi gotovi, a ratno poglavlje zatvoreno dok se ne riješe otvorena pitanja s agresorom te da nije normalno da takav ignorant postane predsjednik RH.

Miroslav Škoro   FOTO:Bruno Konjevic / CROPIX
Piše: Republika.eu / Hina

„Nije normalno na Trpinjskoj cesti u Vukovaru prije tužne obljetnice poručivati Vukovarcima da su ratovi gotovi. Nije normalno ignorirati njihovu bol. Nije normalno okretati glavu od činjenice da ti ljudi još uvijek traže svoje nestale i svakoga dana po gradu susreću ratne zločince koje hrvatsko pravosuđe do dana današnjeg nije kaznilo”, napisao je Škoro na svojoj facebook stranici. On se tom objavom referirao na predizborni plakat SDP-ova predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića na Trpinjskoj cesti u Vukovaru na kojem piše „Normalno, ratovi su gotovi”.

Škoro navodi i kako nije normalno silovanim ženama, čiji silovatelji slobodno šeću, poručivati da zaborave.

"Nije normalno praviti se da je ratno poglavlje zatvoreno dok ne riješimo otvorena pitanja s agresorom. I ne, nikako nije normalno da ovakav ignorant bude predsjednik Hrvatske", ističe Škoro podsjetivši kako su slavni američki generali često isticali da je samo za mrtve rat završio.

„Mrtvima odajemo počast i iskazujemo zahvalnost, a mi se nastavljamo boriti za svoju Hrvatsku”, napisao je Škoro.