Nogomet

KULEŠEVIĆ NASTAVLJA S POBJEDAMA

NK Osijek uvjerljiv protiv Kaposvara s 4-0

U prvenstvenoj stanci zbog nastupa reprezentacija nogometaši Osijeka odigrali su međunarodni prijateljski susret protiv mađarskog prvoligaša Kaposvara. Osijek je nastupio u kombiniranom sastavu i Bijelo-plavi su u gostima bili bolji s 4-0.

Nastavlja Ivica Kulešević s pobjedama na klupi NK Osijek   FOTO:Vlado Kos / CROPIX
Piše: Republika.eu / STV

Nastavlja Ivica Kulešević s pobjedama na klupi NK Osijek. Nakon dva trijumfa u prvenstvu te jednog u Kupu i u prijateljskom srazu u Kaposvaru kod tamošnjeg posljednjeplasiranog sastava Mađarske prve lige Osijek je slavio s 4-0. Uvjerjiv je bio nastup kombinirane momčadi bijelo-plavih, igrali su uglavnom oni koji su imali do sada manju minuitažu u prvenstvu.

Kulešević nije htio posebno hvaliti igrače koji su jučer ostvarili pobjedu, Špoljarić je poostigao 2 gola imao dvije asistencije, zabili su još Mioč i Mbakogu, a pokazali su se i ostali igrači, pa će svakako v.d trenera Osijeka imati slatke brige koga staviti u sastav u Zaprešiću.

Sljedeći prvenstveni susret je onaj u sklopu 12. kola prve HNL, protiv Intera u Zaprešiću i Osijek sigurno tamo odlazi kao favorit, ali za taj susret imat će konačno i pravu širinu. U sastav bi se nakon ozljedao mogli vratiti Pilj i Bočkaj, a oporavljaju se i Jugović, Šorša i Grgić. Nedostajat će tek Šutalo zbog tri žuta kartona. 

Susret se igra u nedjelju 20. ovog mjeseca. Kulešević ima još 8 dana za pripremu momčadi, a vidjet ćemo hoće li i nastaviti svoju maksimalnu seriju pobjeda na klupi Osijeka.