Nogomet

OSIJEK U PETAK PROTIV LOKOMOTIVE

Skender ne razmišlja o ostavci i želi iskru i glad u očima kod igrača

Nogometaši Osijeka u petak će utakmicom u Zagrebu protiv Lokomotive otvoriti 9.kolo Prve HNL. Osječani su na meti kritika nakon neuspjeha protiv Varaždina i žele se sutrašnjom utakmicom iskupiti - igrom i konačno osvajanjem sva tri boda.

Skender ne razmišlja o ostavci i želi iskru i glad u očima kod igrača   FOTO:Republika.eu
Piše: Republika.eu / STV

Težak je tjedan iza stručnog stožera i igrača nakon remija i neuspjeha s Varaždinom. Trener Dino Skender istaknuo je još jednom kako su on i momčad dobili dobro upozorenje u toj utakmici i kako sada slijedi borba za iskupljenjem i to već sutra kod Lokomotive. 

Suočen je odmah suočen s pitanjima o kazni igračima i stožeru od strane predsjednika kluba, ali i s konkretnim pitanjem je li uopće razmišljao o ostavci.

"Ne razmišljam na taj način. Jednostavnno, bez obzira na sve, meni je od prvoga dana isto i velik je pritisak. Od prvog dana situacija se ne mjenja. Da razmišljam o ostavci i negativno ne bih uspio ni jednog dana biti pozitivan i optimističan i u svlačionicu unijeti pozitivu i vedar duh, i ja prvi ne smijem razmšiljat na taj način", kaže trener NK Osijek Dino Skender.

Skender je dodao kako je primjetio pozitivne promjene i iskru igrača na treninzima, obavljen je i razgovor u svlačionici, i dečki jedva čekaju sutrašnji susret da se iskupe za Varaždin i pokažu ono najbolje što znaju i mogu. Lokomotivu cijeni, svjestan je vrlina i kvalitete koje imaju, ali prvi put moraju brinuti samo o sebi i svojoj igri, naglašava Skender.

"Meni je samo bitno da vidim opet iskru u očima kod igrača, da vidim nakon ove utakmice s Varaždinom kao i prije želju od prve minute da damo sve od sebe da se fokusiramo na svaku situaciju na terenu, a onda ako mi budemo pravi naravno da vjerujem da će kao rezultat doći i pobjeda", kaže Skender.

A za pobjedu sutra u Zagrebu moći će konkurirati svi osim ozljeđenih Grgića i Bočkaja i Lope koje skupio 3 žuta kartona. Skender priprema vjerojatno i neke promjene u kadru ili sustavu, no to ćemo sve vidjeti sutra na utakmici koja počinje u Kranjčevićevoj od 18 sati.