Politika

NAJAVIO I OBJAVU IMOVINSKE KARTICE

Kako bi demantirao ''političke protivnike i njihove medijske pokrovitelje'', Miroslav Škoro objavio povijest bolesti

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro na svojoj je službenoj Facebook stranici objavio povijest bolesti kako bi, navodi, demantirao političke protivnike koji su "u javnost su puštali dezinformacije" o njegovom zdravstvenom stanju, a sve kako bi se javnost, uvjeren je predsjednički kandidat, pitala - "što će nam bolestan predsjednik"?

Škoro objavio povijest bolesti da bi demantirao ''političke protivnike''   FOTO:Goran Mehkek / CROPIX
Piše: Republika.eu

"Dragi prijatelji, na današnji dan, prije točno godinu dana, bio sam podvrgnut vrlo ozbiljnom operativnom zahvatu ugrađivanja srčanih premosnica. Zahvaljujem i ovom prigodom svim hrvatskim liječnicima i medicinskom osoblju koje se brinulo o meni. Oni su nedovoljno plaćeni i država mora učiniti sve da ih zadržimo u Hrvatskoj.

Moji politički protivnici i njihovi medijski pokrovitelji, od objave moje kandidature, u javnost su puštali dezinformacije o mom zdravstvenom stanju koje su vodile ka samo jednom zaključku - što će nam bolestan predsjednik?

Ja sam odgovoran čovjek koji vodi računa o svom zdravlju i ovih sam dana obavio niz kontrolnih pregleda u KB 'Merkur' u Zagrebu, te sada, iako to zakonski ne moram, objavljujem njihov rezultat. Na ovaj način objavit ću tijekom kampanje i svoju imovinsku karticu, iako ni to nemam obvezu učiniti. Nadam se da ce mi se neovisni mediji pridružiti u pozivu da isto dobijemo i od drugih predsjedničkih kandidata, a onda nek narod odluči", napisao je Škoro na službenoj Facebook stranici.