Osječko-baranjska

OSVJEŽENJE JE ZAJAMČENO

Željo je za njih - broj jedan!

Tijekom ljeta ovo mjesto je za neke Osječane nezamjenjivo. Kupanje na Dravi na kupalištu kod Želje tradicija je koja seže desetljećima unatrag. Malo toga se ovdje kroz to vrijeme mijenjalo i poboljšavalo, no oni koji su mu vjerni kažu da ga ne bi mijenjali za nijedno drugo mjesto.

Piše: Republika.eu / STV

Jedna od najvrelijih nedjelja ove godine, temperatura već 30 Celzijevih. Rano poslijepodne, kupači polako pristižu na svoje omiljeno kupalište u Podravlju. Godine prolaze, njihova ljubav za Želju ne slabi. 

Željo je odolio svim izazovima vremena. Premda se ovdje malo toga promijenilo tijekom godina, kupači su mu ostali vjerni. Nije se promijenilo ni nedavnim proglašavanjem Želje službenim gradskim kupalištem. Infrastruktura je ostala ista. Kupači vide mjesta za poboljšanja.

A hoće li do njih ovdje doći, ovisi o dobroj volji gradskih otaca. Kada ovo kupalište ovdje svi hvale, bio je red provjeriti u čemu je stvar.

Osvježenje je zajamčeno. Treba samo stići do Želje. Kako Sunce nemilosrdno prži, a pržit će još više sutra, za kada se najavljuje vrhunac toplinskog vala, oprez i dovoljno tekućine, obavezni su!