Nogomet

DVOSTRUKI OGLED U NOVIGRADU

Juniori NK Osijek svladali vršnjake iz Manchester Cityja!

Dvije momčadi našeg prvoligaša u subotu su u istarskom Novigradu odmjerile snage s odgovarajućim suparnicima iz redova engleskog velikana Manchester Cityja.

Juniori NK Osijek   FOTO:NK Osijek
Piše: NK Osijek

Prvo je Osijek II zaigrao protiv Cityjevog U-21 sastava, a rezultat je bio neriješen 1:1. Pogodak za Osječane, koje je vodio novi trener Igor Tolić, postigao je Ivan Durdov potkraj prvog poluvremena dok su Englezi do izjednačenja stigli sredinom drugog dijela utakmice.

Za Osječane su igrali: Barešić, Magdić, Stanić, Almeida (Barišić), Pavičić (Benić), Latković (Bliznac), Soldić, Ilić (Mišković), Todorov, Kuprešak  (Krajinović) i Durdov (Beljo).

Bognar i Branšteter zabili Englezima

U poslijepodnevnim satima na teren su izašle juniorske momčadi istih klubova. Osijek je pobijedio s 2:1 golovima Bognara i Branštetera, oba u drugom poluvremenu nakon što je protivnik do odlaska na odmor imao minimalno vodstvo.

Sastav je bio: Dubrović (Kovačević), Vuksan (Kuprešak), Mekić (Stojčević), Jošćak, Pršlja, Jozić, Bognar, Kuzminski, Pudić (Janušić), Beljo (Branšteter) i Vinogradac (Andronikou). Momčad je vodio Tomislav Steinbruckner.

Nakon odigranih utakmica u Novigradu, Osječani su se vratili kući.

 

IZVOR: NK Osijek