Politika

RASKOL ŽIVOG ZIDA

Pernar: Nakon javnog obraćanja Sinčića mislim da je moje vrijeme u Živom zidu završilo

Dosadašnji član Živog zida Ivan Pernar putem društvene mreže je poručio da je njegovo vrijeme u toj stranici završilo, odbacujući optužbe za koristoljublje i častohleplje koje je na njegov račun ranije u srijedu iznio predsjednik stranke Ivan Vilibor Sinčić.

Ivan Pernar   FOTO:Goran Mehkek / CROPIX
Piše: Republika.eu / Hina

"Dragi prijatelji, nakon današnjeg javnog obraćanja Sinčića mislim da je moje vrijeme u Živom zidu završilo", napisao je Pernar na svojim facebook stranicama.

Predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić ranije je u srijedu prozvao svoje dosadašnje najbliže suradnike Bunjca i Pernara za koristoljublje i častohljeplje, najavivši da zbog toga nema druge opcije nego ići u raščišćavanje situacije unutarstranačkim izborima na kojima će članstvo odlučiti želi li da Živi zid bude "stranka uhljeba i oportunista" ili "čista i zdrava" stranka.

Pernar je reagirajući na te prozivke napisao: "Nadam se da ćete nakon njega otvoriti oči i shvatiti kakav je karakter ljudi koji su me likvidirali iz stranke koju sam osnovao pod optužbom da sam pohlepan za novac, častohlepan, osvetoljubiv i onaj koji prijeti i ucjenjuje. "Želim da znate da su te optužbe lažne i da nisam kriv za ono što mi predbacuju", napisao je Pernar na svom facebook profilu.