Nogomet

''TREBA NAM HUK S ISTOKA!''

Najvažnija utakmica sezone! Punim gasom protiv Intera po sva 3 boda i Europu

Nogometaši Osijeka u nedjelju će se pred svojim navijačima oprostiti od natjecateljske sezone Prve HNL. Osječani će ugostiti Inter u utakmici 36. kola, koja će ponovno imati bodovnu važnost u borbi za europske pozicije bijelo plavih.

Dino Skender   FOTO:STV
Piše: Republika.eu / STV

Sve će se svestih u posljednjih 90 minuta, borbe s Interom, svi ciljevi planovi i ambicije bijelo plavih pa se isto tako očekuje i maksimum igrača na terenu u posljednjih 90 minuta ove sezone. Momčad je u velikom iščekivanju iako zbog raznih ozljeda nije poznat sastav može se lako dogoditi da Osijek istrči u svojoj najboljoj postavi jer i Kleihneišler i Bočkaj priključili su se treninzima.

Dino Skender ovoga puta ne dvoji, momčad će ići na sva 3 bod abez kalkulacija ali i punim intezitetom pokušat napadačkim i lepršavim izdanjem nagraditi svoje navijače za podršku i tako se na najbolji način oprostiti od njih i još jednu sezonu zaključiti uspjehom, to znači i novim izlaskom na euroscenu.

"Pun gas, to se od nas očekuje. Mi ćemo u svakom trenutku pokušati se nametnuti kod kuće kao u predhodnim utakmicama, samo trebamo nastaviti sa svim onim što smo radili i s Rudešom, Dinamom i Rijekom kući. Ne smijemo izgubiti glavu, moramo biti pametni, ali naravno da idemo po tri boda i pobjedu", najavio je trener NK Osijek Dino Skender.

Posljednje 36. kolo bit će i svečano i po mnogočemu zanimljivo pa se očekuje i veći broj ljudi na osječkom stadionu na oproštaju od sezone. Naime, prije utakmice s peharima će na teren istrčati osvajači hrvatskog kupa, pioniri kadeti i juniori, koje će publika imati prigodu pozdraviti, Osijek je uborbi i za 3.mjesto, a isto tako i njihov napadač Mirko Marić u borbi za najboljeg strijelca HNL-a. Utakmica Osijek Inter igra se u nedjelju od 19 sati.