Osječko-baranjska

PRODAJNA IZLOŽBA UZ MODNU REVIJU, KONCERTE I PLES VALCERA

Završio treći osječki Festival cvijeća uz niz popratnih događaja

Završio je treći Festival cvijeća u Osijeku. Nakon prva dva organizirana na osječkoj Promenadi, Grad Osijek Turistička zajednica grada festival su premjestili u Park Kralja Držislava. Dvodnevni cvjetni festival uključivao je i niz popratnih događaja.

Ilustracija   FOTO:Pixabay
Piše: Republika.eu/ STV

Čak tri štanda za sajam pripremila je osječka Poljoprivredna i veterinarska škola. Aromatsko bilje koje su proizveli njezini učenici pokazalo se najtraženijim – kadulja, lavanda, ružmarin, smilje, bosiljak.....bilo je tu svega. 

Sajam cvijeća prodajna je izložba cvijeća i vrtne opreme koja je uključivala i modnu reviju cvijeća, koncerte, ples valcera. Čak 45 izlagača pobrojano je do početka festivala, pa je jasno kako ova priredba koja se još uvijek etablira na kalendaru cvjetnih festivala, nastavlja rast. Posjećenost sunčane subote i nedjelje nakon niza kišnih dana bila je vrlo dobra.  

U Turističkoj zajednici nadaju se i ovim događajem nastaviti brendirati Osijek kao grad zelenih površina, parkova, cvijeća, ekologije, hobija i zdravog načina života.