Crna kronika

STRAVA U BELJEVINI

20-godišnjak nakon svađe nožem pokušao ubiti majku, policija ga privela!

Zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela pokušaja teškog ubojstva Policijska uprava osječko-baranjska podnijela je Županijskom državnom odvjetništvu u Osijeku kaznenu prijavu protiv 20-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Ilustracija   FOTO:Pixabay
Piše: Republika.eu

Osumnjičenik je ispitan u državnom odvjetništvu zbog osnovane sumnje da je 13. travnja 2019. oko 15,35 sati u obiteljskoj kući u Beljevini; u nakani da liši života svoju majku (1980.) s kojom je živio u zajedničkom kućanstvu i koju je prethodno više mjeseci na različite načine psihički zlostavljao; tijekom kraće verbalne prepirke s njom i bakom uzeo kuhinjski nož te istim uboo svoju majku u predjelu lijeve strane leđa nanijevši joj tako tešku tjelesnu ozljedu opasnu po život. U dovršenju djela nije uspio zbog majčinog bijega i traženja pomoći te nakon toga pružene hitne medicinske intervencije.

Osumnjičenik je uhićen te je sucu istrage predloženo određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od ometanja istrage i opasnosti od ponavljanja djela.