Nogomet

MEŠTROVIĆ ZAKLJUČIO ''SLUČAJ BOČKAJ''

''Skender je tražio da može računati na njega u slučaju da nam pozicija na ljestvici u završnici prvenstva uključi sve alarme''

O najnovijim događanjima vezanima uz Petra Bočkaja i njegov status u NK Osijek, izjavu je dao predsjednik tog kluba Ivan Meštrović.

O najnovijim događanjima vezanima uz Petra Bočkaja i njegov status u NK Osijek, izjavu je dao predsjednik tog kluba Ivan Meštrović   FOTO:Screenshot YouTube
Piše: Republika.eu / NK Osijek

"Nije prvi puta da svoj osobni stav pretpostavljam interesima Kluba, ako su klupski interesi argumentirani od strane mojih suradnika. Novi trener, Dino Skender, u razgovorima je uoči svoga dolaska tražio neisključivost po pitanju Bočkajeva statusa. Prevedeno: tražio je da igrač bude u natjecateljskoj formi da, ako bude potrebe, može računati na njega u slučaju da nam pozicija na ljestvici u završnici prvenstva uključi sve alarme", rekao je Meštrović.

"Budući da je to bio, uz napomenu da želi afirmirati nekoliko novih igrača iz Škole nogometa kroz prvi sastav do kraja sezone, jedini zahtjev Dine Skendera; ja sam mu udovoljio. To je sada rezultiralo nastupima Bočkaja za Osijek B", rekao je Meštrović te dodao:

Što će to donijeti u budućnosti, ovisi samo o Bočkaju i Skenderu. 

"Meni je život do sada pokazao da se ciklički ponavljaju dva koraka unaprijed i jedan unatrag. Nemam nikakav problem promijeniti svoju odluku, ali zadržati svoje mišljenje, ako se radi o višem interesu. 

U mom djelovanju u NK Osijek boljitak Kluba je viši interes od moga stava po određenim pitanjima, a dokaz tome je i svojevrsna rehabilitacija Petra Bočkaja, kao isključivi rezultat nogometnog autoriteta novog trenera Dine Skendera. 

Svima, pa tako i Bočkaju, Skenderu i meni, cilj treba biti isti: što uspješniji NK Osijek. U ovom slučaju to ostvarujemo svaki na svoj način: Skender zalaganjem i kreditiranjem Bočkaja, Bočkaj svojim doprinosom na terenu, a ja svojom neisključivošću kada je argument općeg interesa suočen s mojim, ako baš hoćete najgrublje - i egom. 

Ovime bih zaključio tu temu, uz želju za "happy end-om" svim akterima ove priče", rekao je Meštrović.

Izvor: NK Osijek