Crna kronika

PREDAN PRITVORSKOM NADZORNIKU

Ivica Modrić kazneno prijavljen zbog teškog ozljeđivanja pješaka na Vrbiku

Zagrebačka policija podnijela je kaznenu prijavu protiv 51-godišnjeg Ivice Modrića, osumnjičenog za teško ozljeđivanje 32-godišnjeg pješaka, prije 10 dana u zagrebačkom naselju Vrbik, te je predan pritvorskom nadzorniku.

Ivica Modrić   FOTO:Screenshot
Piše: Republika.eu / Hina

Istragom je utvrđeno da se osumnjičeni 51-godišnjak, vozeći 28. ožujka osobni automobil na Vrbiku, verbalno sukobio s 32-godišnjim pješakom, priopćila je u subotu Policijska uprava zagrebačka.

Verbalni sukob je prerastao u fizički pri čemu je 51-godišnji vozač teško ozlijedio 32-godišnjeg pješaka.

Osumnjičeni 51-godišnjak predan je pritvorskom nadzorniku, dok je nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava, dodaju iz PU  zagrebačke.

U medijima je ranije objavljeno da je osumnjičeni 51-godišnji vozač Ivica Modrić, član osječkog gradskog HDZ-a. Zbog navedenog događaja iz HDZ-a su u četvrtak, 4. travnja, izvijestili da je 51-godišnjak do daljnjega suspendiran sa svih stranačkih dužnosti.

PROČITAJTEČlan uprave državne tvrtke Ivica Modrić slomio čeljust mladiću, pri tome spominjao HDZ i svoju poziciju!

"HDZ žali zbog ovog izgreda. HDZ ima nultu toleranciju na nasilje, to je od početka stav Vlade Andreja Plenkovića”" izvijestio je HDZ navodeći da je Modrić, koji je član osječkog gradskog HDZ-a, suspendiran sa svih stranačkih dužnosti dok traje postupak.

Također 51-godišnjeg Modrića je Uprava Hrvatskog operatora prijenosnog sustava (HOPS), opozvala prije dva dana s mjesta člana Uprave.

Nakon ovog saznanja naš je portal, podsjećamo, telefonskim putem pokušao kontaktirati samog Ivicu Modrića, no on se na naše pozive nije javljao, odnosno odbijao ih je.