Crna kronika

NE JAVLJA SE NA POZIVE

Član uprave državne tvrtke Ivica Modrić slomio čeljust mladiću, pri tome spominjao HDZ i svoju poziciju!

Član uprave HOPS-a (Hrvatski operator prijenosnog sustava), Ivica Modrić, prošli je tjedan pretukao mladića, nanijevši mu teže ozljede glave! Modrić, član osječkog HDZ-a, suspendiran je do daljnjega sa svih stranačkih dužnosti.

Ivica Modrić   FOTO:Screenshot
Piše: Republika.eu / Paraf.hr / Maxportal

Kako piše portal paraf.hr, tučnjava se dogodila prošli tjedan, u četvrtak 28. ožujka, a pretučeni mladić je slomljene vilice završio na hitnoj

Prema neslužbenim inofrmacijama kojima raspolaže navedeni portal, do tučnjave je došlo zbog toga što je mladić udario rukom po haubi automobila Ivice Modrića, nakon čega je nastala svađa koja je kulminirala tučnjavom, a koja je pak za posljedicu imala teže tjelesnie ozljede. 

Navodno je Modrić vikao: “znaš li ti tko sam ja”, spominjao HDZ i svoju poziciju, a prijetio mu je i specijalnom policijom.

Iz ureda Ivice Modrića odbili su komentirati slučaj te novinare uputili na glasnogovornicu HOPS-a koja je pak za Maxportal potvrdila da su upoznati na slučajem, ali ga ne mogu komentirati jer nisu primili nikakvu službenu informaciju od MUP-a.

Maxportal prenio je i neslužbenu informaciju da se Ivica Modrić nalazi pred smjenom, a spominje se da bi mogla bi biti ugrožena i pozicija predsjednika uprave HOPS-a Marija Gudelja zbog pokušaja zataškavanja slučaja.

Želeći doznati pravu istinu od aktera ovog događaja, telefonskim smo putem pokušali kontaktirati samog Ivicu Modrića, no on se na naše pozive nije javljao, odnosno odbijao ih je.