Republika TV

OVO MORATE VIDJETI

''Evo koga su u Hrvatskoj instalirali dva puta za predsjednika!'' Mesić pobjesnio na pitanje o Bajiću: ''ja ne dozvoljavam takva sranja"

"Evo koga su u Hrvatskoj instalirali dva puta za predsjednika. Dijelite ovaj video jer će sigurno biti zabranjen. Uopće je čudno da je pušten u javnost", stoji na Facebook stranici Poskok Online, koji je objavio video isječak gostovanja bivšeg predsjednika RH Stipe Mesića na RTL televiziji prije 9 godina.

Stipe Mesić   FOTO:Screenshot Facebook
Piše: Repubika.eu / Facebook Poskok Online

Sve je krenulo razgovorom o Mladenu Bajiću i "dvodnevnoj" istrazi oko stana Jadranke Kosor, za koji sam Bajić tvrdi kako ga je dobila po legalnim uvjetima, dok je Mesić godinama tvrdio da ga je dobila protuzakonito. 

Zamoljen za komentar, odnosno upitan čudili ga što je istraga završena tako brzo, Mesić je nastup novinarke nazvao provokativnim, ne želeći odgovarati na postavljena pitanja.

No, pitanje novinarke drži li ga Mladen Bajić u šaci, s obzirom da je s dužnosti predsjednika Republike Hrvatske otišao hvaleći ga, Stipe Mesić nazvao je glupim te doslovno pobijesnio, prekinuo razgovor uz povike: "ja ne dozvoljavam takva sranja"...