Vukovarsko-srijemska

PODRŽALI MINISTRICU

Vinkovački HDZ o Žalac: Nije zaboravila svoj grad i županiju

Gradski odbor HDZ-a Vinkovci u priopćenju je izrazio podršku ministrici Gabrijeli Žalac. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Gabrijela Žalac   FOTO:Goran Mehkek / CROPIX
Piše: Media Servis

"S obzirom na učestale medijske napade na ministricu Gabrijelu Žalac u protekla tri tjedna, želimo joj, kao Gradski odbor Hrvatske demokratske zajednice Vinkovci, dati punu podršku u njezinu dosadašnjem i budućem radu.

Gabrijela Žalac jedna je od rijetkih Vinkovčana koji nisu zaboravili svoj grad i županiju nakon što ih je posao odveo u glavni grad. Od kada je na čelu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, u naš grad kroz razne projekte, osigurala je gotovo 600 000 000 kuna, što je u velikoj mjeri omogućilo preduvjete za nužan gospodarski razvoj i zadržavanje ljudi na našim prostorima.

Posebno nam je drago što našu Gabrijelu, unatoč brojnim obavezama, i danas možemo vidjeti na svim manifestacijama u gradu i Vukovarsko-srijemskoj županiji. Ne želeći komentirati sve medijske napise i podmetanja, ovim putem još jednom želimo dati punu podršku ministrici Gabrijeli Žalac zbog izuzetnih uspjeha u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije koje joj uistinu nitko ne može osporiti, uvjereni da će se i dalje nesebično zalagati za razvoj kako svojih Vinkovaca, naše Slavonije tako i cijele Republike Hrvatske", stoji u priopćenju.