Nogomet

PREDSJEDNIK NK OSIJEK IVAN MEŠTROVIĆ

''NK Osijek nije niti odgojna, niti korektivna institucija, niti institucija za liječenje ovisnosti...''

Predsjednik Nogometnog kluba Osijek, Ivan Meštrović, komentirao je danas ponašanje sad već bivšeg igrača NK Osijeka Petra Bočkaja koji je jučer svojim automobilom demolirao benzinsku postaju u Osijeku.

Meštrović: ''NK Osijek nije niti odgojna, niti korektivna institucija, niti institucija za liječenje ovisnosti...''   FOTO:Republika.eu
Piše: Republika.eu

"Pokazalo se da moje riječi iz otvorenog pisma kojima sam spominjao izdaju i izdajnike itekako stoje, iako su mi neki prigovorili da je to bilo pregrubo. Što je drugo nego izdajnik onaj koji dvije noći prije važne utakmice izađe na narodnjački koncert, cijelu večer uživa alkohol i onda učini nešto što je na granici prekršaja ili zločina, a što će utvrditi MUP", upitao je Meštrović te dodao:

"Sustav naših vrijednosti ne trpi takve poremećaje, ne trpi izdaju, ne trpi kukavičluk, ne trpi neprofesionalizam. Ne trpi činjenicu da netko tko je opetovano upozoravan, baci ovakvu ljagu na ugled institucije u kojoj se nalazi. NK Osijek nije niti odgojna, niti korektivna institucija, niti institucija za liječenje ovisnosti... NK Osijek je profesionalno sportsko društvo. Mjesta za empatiju nema! On je prošle godine plaćen milijun i pol kuna, što je peterostruka plaća hrvatskog premijera i ovakvo ponašanje zaslužuje samo osudu", rekao je predsjednik NK Osijek Ivan Meštrović.

PROČITAJTEPetar Bočkaj pijan automobilom demolirao benzinsku postaju, ozlijedio trgovkinju, pa pobjegao s mjesta nesreće!

PROČITAJTE''Legice i lege, ispričavam se!''