Vukovarsko-srijemska

NEOPREZNI VOZAČI

U dvije prometne nesreće na južnoj vinkovačkoj obilaznici četiri osobe ozlijeđene

U dvije prometne nesreće koje su se u razmaku od četiri sata u srijedu dogodile na križanju južne vinkovačke obilaznice i Ulice Hansa Dietricha Genschera u Vinkovcima ozlijeđene su četiri osobe, izvjestila je vukovarsko-srijemska policija.

Prometna   FOTO: Emica Elvedji / CROPIX
Piše: HINA

 Nešto prije 12 sati, 77-godišnjakinja iz Andrijaševaca upravljajući iz pravca Rokovaca osobnim vozilom „daewoo tico“ vinkovačkih registarskih oznaka, dolaskom do raskrižja s vinkovačkom obilaznicom koja ima prednost prolaza, nije se zaustavila na treptajuće žuto svjetlo te je došlo do udara u tegljač, koji se kretao obilaznicom. Vozačica je ozlijeđena i u OŽB Vinkovci joj se ukazuje liječnička pomoć. 

Jutros oko 8 sati 67-godišnjak iz Rokovaca koji je upravljao osobnim vozilom „Ford“ vinkovačkih registarskih oznaka, krećući se iz smjera Rokovaca u smjeru Vinkovaca, također unatoč treptajućem žutom svjetlu na semaforu koji nije bio u funkciji, nije zaustavio kako bi propustio vozila koja su se kretala obilaznicom. U tom trenutku iz smjera obilaznice naišlo je vozilo „VW“  županjskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 56-godišnjak iz Štitara.

U prometnoj nesreći teže su ozlijeđena oba vozača, dok je 53-godišnjakinja iz Štitara, putnica u vozilu „VW“, lakše ozlijeđena, navodi policija.

(Hina) xzdra yam