Osječko-baranjska

''ŠIRITI LJUBAV''

Želi nekome uljepšati Božić: ''ja i majstor imamo slobodno tjedan dana pa bi htjeli svoj trud, novac, vrijeme i znanje podijeliti s najpotrebnijima''

Da ljudska dobrota ne poznaje granice pokazuje i nesvakidašnji oglas koji je osvanuo na nekoliko Facebook oglasnika.

Da ljudska dobrota ne poznaje granice pokazuje i nesvakidašnji oglas koji je osvanuo na nekoliko Facebook oglasnika   FOTO:Facebook
Piše: Republika.eu

Jedan je korisnik Facebooka tako objavio oglas u kojem traži da mu se javi obitelj kojoj je pomoć stvarno potrebna.

Kako je napisao, zanat mu je vodoinstalacija, a kako se u svakodnevnom poslu uvijek nađe na nešto polovnog ili viška kupljenog materijala, spreman je o svom trošku nekome uljepšati Božić!

"Netko tko nema kupatilo u 2000-tim godinama ili nema tople vode... ja i majstor imamo slobodno tjedan dana pa bi htjeli svoj trud, novac, vrijeme i znanje podijeliti s najpotrebnijima. Želio bih da taj kome pomoć bude usmjerena ništa ne zna o tome, te da ga stvarno iznenadimo... ponavljam onome kome je pomoć stvarno potrebna :)", napisao je.

Ova je "akcija" vrlo brzo oduševila i ostale korisnike Facebooka, i dakako skupila velik broj lajkova, a stvar je otišla toliko daleko da se javio još jedan korisnik koji je dodao: "Ja ću pločice, samo javi gdje i kada".

Svakako hvale vrijedno. Kada bi ovakve "akcije" bile češće, svijet bi bio ljepše mjesto za život.