Nogomet

IZVRŠNI ODBOR NIJE DONIO ODLUKU

Dinamo demantirao da su Vrbanović i braća Mamić izbačeni iz članstva kluba

Nakon što je udruga 'Dinamo to smo mi' u priopćenju objavila da su na njihov zahtjev iz članstva Dinama izbačeni Zdravko Mamić, Zoran Mamić i Damir Vrbanović, iz kluba su to demantirali priopćenjem.

Zdravko Mamić   FOTO:Cropix
Piše: Media Servis

"Izvršni odbor nikada nije donio odluku da se Zdravko Mamić isključi. Prošlog tjedna nitko nije izvršio uvid u registar članova kako se navodi u priopćenju te slijedom toga niti jedna informacija iz priopćenja nije točna", stoji u priopćenju Dinama. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

"GNK Dinamo demantira sve navode iz javnog priopćenja udruge „Dinamo to smo mi“ koji su se pojavili u medijima. Članak 19. Statuta GNK Dinamo navodi kako je Izvršni odbor jedino tjelo kluba koje donosi odluku o brisanju članstva iz kluba, a Izvršni odbor nikada nije donio odluku da se Zdravko Mamić isključi iz članstva kluba. Isto tako, „prošlog tjedna“ nitko nije izvršio uvid u registar članova kako se navodi u priopćenju te slijedom toga niti jedna informacija iz priopćenja nije točna. Naposljetku, ne znamo kome je u interesu širiti dezinformacije u trenutku kada se GNK Dinamo priprema za jednu od najvažnijih utakmica u novijoj povijesti kluba", stoji u priopćenju.