Politika

STRANAČKE AKTIVNOSTI

HDSSB nastavlja konsolidaciju stranke – održana koordinacija za općinu Draž

Kako je najavljeno prošloga mjeseca nastavljaju se aktivnosti kojima se HDSSB konsolidira i počinje pripremati za predstojeće izbore na svim razinama. Održana je tako koordinacija HDSSB-a za općinu Draž na kojoj je analizirano sve što je u prošlom razdoblju postignuto na razini općine, te je donesena strategija za buduće djelovanje.

HDSSB   FOTO:STV
Piše: Dino Perković / STV

Unatoč previranjima u našoj stranci HDSSB nastavlja ostvarivati dobre rezultate na terenu, istaknuo je povjerenik HDSSB-a za Općinu Draž Stjepan Balatinac na koordinacije stranke za tu općinu. Podsjetio je i kako je stranka na prošlim izborima u općini Draž osvojila tri mandata u Općinskom vijeću što je zavidan broj.

"Mi smo vrlo zadovoljni s tim i možemo kazati da su općinski vjećnici vrlo aktivni u radu našeg općinskog vijeća i vjerujemo da će nakon tih rezultata naši mještani možda ubuduće dati više povjerenja našim vjećnicima, članovima HDSSB-a", kaže povjerenik HDSSB-a za općinu Draž Stjepan Balatinac.

Povjerenik HDSSB-a za općinu Draž najavio je i kako stranka na razini općine nakon zatišja prošlih mjeseci u idućem razdoblju nastavlja konsolidaciju, ali i kako će se puno aktivnije angažirati u političkom smislu. Povjerenik HDSSB-a za Osječko-baranjsku županiju Branimir Šimić istaknuo je pak kako su ovakve aktivnosti HDSSB-a novi početak za stranku.

"Svakako HDSSB u svom radu i djelovanju ima viziju neposrednog kontakta sa svim našim članovima, odnosno u svim jedinicama lokalne samouprave, da bi se ustrojilo svako naše povjerenstvo i da bi čuli, odnosno dali prijedloge rješenja onih problema koji su vezani uz područje djelovanja HDSSB-a", ističe Šimić.

Dodao je i kako je HDSSB u Općini Draž respektabilna stranka koja u Općinskom vijeću ima priliku kritizirati vlast, ali i ponuditi konstruktivna rješenja na dobrobit svih stanovnika. Na taj način su prepoznatljivi ne samo u svojoj zajednici nego i šire, što je dobar primjer za daljni rad stranke, istaknuo je Šimić.

"Želimo da Hrvatski demokratski savez Slavonije i Baranje bude prepoznat, bez obzira koliko je bilo previranja, koliko je bilo loših i umjetno napravljenih situacija, ali iz ovih naših koordinacija je vidljivo da je HDSSB opstao, da imamo nove članove, nove povjerenike", dodaje Šimić.

Ovako dajemo novu vjeru u opstanak i bolje sutra za Slavoniju, Baranju i Srijem za sve naše građane i građanke, zaključio je povjerenik za Osječko-baranjsku županiju.