Crna kronika

NOVA GRADIŠKA

Dvojici droga stigla poštom, pa završili u pritvoru

Dvojica muškaraca, 33-godišnjak i 35-godišnjak, pritvorena su nakon istrage koja je pratila trag trgovine drogom putem pošte i interneta na novogradiškom području.

Tablete ecstasy   FOTO:Niksa Stipanicev / CROPIX
Piše: HINA

 "Nakon što je 1. listopada preuzeo pošiljku u kojoj je bila droga, policajci su uhitili 35-godišnjaka. U pošiljki se nalazilo 210 grama opojne droge amfetamin, a naručio ju je putem interneta u kolovozu", rekla je glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske Kata Nujić.

Temeljem sudskog naloga, policajci su pretražili dom i prostorije koje koristi osumnjičeni na novogradiškom području, te su pritom pronašli još 13.4 grama droge amfetamin i 6 komada droge LSD.

U drugoj pretragi policajci su u domu i prostorijama koje koristi 33-godišnjak, također s novogradiškog područja, pronašli 49.5 grama droge amfetamin i 56 sjemenki indijske konoplje.

"Obojica osumnjičenih putem interneta kupovali su veće količine droge (amfetamin, LSD, Ecstasy), radi prodaje na području Nove Gradiške", rekla je Nujić dodajući da su oba muškarca 4. listopada predana u pritvor i općinskom državnom odvjetništvu na daljnje postupanje.

(Hina)