Nogomet

ULOGU FAVORITA TREBA OPRAVDATI

Prilika pred Bijelo-plavima: pobijediti Istru za novi klupski rekord

Sljedećeg vikenda na rasporedu je 3. kolo Prve HNL. Nogometaši Osijeka imaju prigodu oboriti novi klupski rekord i u sezonu ući s tri uvodne pobjede. To nisu nikada do sada ostvarili, a u nedjelju im u Gradski vrt dolazi pulska Istra. S novom pobjedom Osijek bi se sigurno učvrstio na samom vrhu tablice.

Zoran Zekić   FOTO:Screenshot Facebook
Piše: Dario Andraković / STV

Nova, treća uzastopna domaća utakmica čeka nogometaše Osijeka. Nakon Hajduka i Rudeša na redu je Istra, i u toj utakmici Osijek će biti favorit, što treba opravdati na travnjaku, no trener Zekić ističe kako je dosta nepoznanica oko sastava Istre. Promjenili su puno igrača i došlo je dosta stranaca tako da je za sada strano kako će se i na koji način predstaviti u Gradskom vrtu.

Zekić kaže kako oscilacije koje su igrači pokazali u drugom dijelu utakmice s Rudešom se ne smiju više ponavaljati ali je priznao da je i sam kriv dobrim dijelom jer je mjenjao sustav igre i pokušao sa Škorićem donijeti mirnoću u vezni red što nije uspio. Momčad treba zaboraviti prve dvije utakmice i krenuti kao da je prvenstvo počelo i samo tako će pokazti najbolju igru s kojom bi osvojili nove vrijedne bodove.

Sastav u odnosu na Rudeš neće doživjeti veće promjene, ističe Zekić.

Pušić nije spreman, kao ni Grezda, u konkurenciju se vraća Boban, koji će igrati barem jedan dio utakmice. Za sada su u B momčad poslani Radeljić i Pervan, jer im treba utakmica u nogama. 

Susret Osijek - Istra igra se u nedjelju u Gradskom vrtu od 18 i 30.