Vukovarsko-srijemska

SKUPO PLATILI OPUŠTANJE

Sportskim automobilima autocestom kod Bošnjaka vozili gotovo 250 kilometara na sat

Vozačima sportskih automobila Lamborgini, BMW i Porche koji su u ponedjeljak uhvaćeni u prebrzoj vožnji autocestom na području općine Bošnjaci, vukovarsko-srijemska policija izrekla je kaznu od po tri tisuće kuna, ali i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom na području Hrvatske.

Ilustracija   FOTO:Pixabay
Piše: Republika.eu / Hina

U brzini značajno višoj od dopuštene uhvaćeni su 38-godišnji norveški državljanin koji se automobilom Lamborgini, rumunjskih oznaka, kretao brzinom od 247,5 kilometara na sat i 40-godišnji državljanin Njemačke koji je BMW-om vozio 221 kilometar na sat, dok je 40-godišnja državljanka Rumunjske upravljala Lamborginijem brzinom od 246 kilometara, izvijestila je u srijedu policija.

Nešto kasnije, oko 15 sati, također na dionici auto-ceste na području općine Bošnjaci, zaustavljen je i osobni automobil Porche makedonskih oznaka, kojim je brzinom od 221 kilometra upravljao 36-godišnji makedonski državljanin.

Svim počiniteljima prekršaja izrečena je novčana kazna u iznosu od tri tisuće kuna i izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom na području Republike Hrvatske.