Republika TV

UOBIČAJENA GUŽVA JE IZOSTALA

Bez gužve, ali i nekih sadržaja na prvoj ovogodišnjoj Osječkoj ljetnoj noći

Iznimno u subotu, održana je prva ovogodišnja Osječka ljetna noć. Uobičajena gužva za ovaj događaj je izostala, možda zato što je temperatura bila bliža jesenskim vrijednostima. A oni kojima to nije smetalo obišli su središte grada.

Piše: Republika.eu / STV

Kao nekad Osječani su prošetali Korzom. Doduše u nešto manjem broju. Na glavnom trgu čekale su ih kućice s gastronomskom ponudom osječkih restorana, pivnica, vinoteka i drugih ugostitelja. A iako je najavljeno kako će se u sredini postaviti stolovi koji bi bili svojevrsna velika gradska terasa, središte trga ostalo je prazno.

U sjećanju na te dane pomogli su i svima dobro znani hitovi, koje je izveo domaći pop-rock bend OK Club.

A ondje gdje je uvijek bilo glazbe i najveće gužve, ovog puta mir i tišina. U prolazu Franje Krežme prema Trgu slobode građanima je uobičajeno pjevalo društvo Zrinski. Umjesto njih organizatori su najavili glazbeni program učenika Glazbene škole Franje Kuhača, a koji nije održan.

No zato se punim pogotkom i ovog puta pokazao događaj In da sofa. Uz ritmove DJ-a s koktelima u ruci svi su se dobro zabavili. Sljedeća Osječka ljetna noć održat će se 27. srpnja.