Nogomet

S POJAČANJIMA U NOVU SEZONU

Karlo Kamenar i Stjepan Radeljić novi su igrači NK Osijek!

Nogometaši Osijeka počeli su s pripremama z anovu sezonu. Uz dolazak igrača na prozivku predstavljena su i dva nova imena, koja bi trebala biti pojačanja za momčad.

Karlo Kamenar i Stjepan Radeljić novi su igrači NK Osijek!   FOTO:Republika.eu
Piše: Republika.eu

Završena je stanka i kratki odmor za igrače i stručni stožer NK Osijeka. 

Uoči prozivke za novu sezonu predstavljena su dva nova igrača. 24-godišnji veznjak Karlo Kamenar, kao najbolje ocjenjeni vezni igrač HNL-a došao je iz Rudeša u Osijek, potpisao je ugovor na 4 godine isto kao i visoki mladi 20 godišnji stoper Stjepan Radeljić, U21 reprezentativac Bih, koji je doašo iz Stutgarta.

Sportski direktor Alen Petrović istaknuo je kako će prijelazni rok biti jako primetan i bit će dosta dolazaka ali i odlazaka igrača. Klub radi još na dovođenju napadača i stopera pa i pokojeg veznoga a dosta će ovisiti i o igranju Osijeka u Europi.

Trener Zoran Zekić na prozivci je okupio 31 igrača i odmah napravio analizu treninga i priprema. Odlučio je o promjenama uoči nove sezone što se tiče samog načina rada, ali i igre.

NK Osijek želi iskorak, posebice u HNL-u. 14. ovog mjeseca momčad se seli na pripreme u Veliku, 22. se odlazi u Austriju a dogovorene su za sada i tri prijateljske utakmice, Vitez, 12.06., Videoton, 23.06. te ST Johnstone 30. ovog mjeseca.