Vukovarsko-srijemska

BOGATI POPRATNI PROGRAM

2. Hang Loose Rockabilly Festival u Vinkovcima 10. i 11. kolovoza

Drugi vinkovački Hang Loose Rockabilly Festival održat će se 10. i 11. kolovoza, a predviđene su svirke pet bendova, a festival prati i bogati popratni program, najavljeno je na konferenciji za novinare održanoj u petak u Rocakabilly baru "Hang Loose" u Vinkovcima.

2. Hang Loose Rockabilly Festival u Vinkovcima   FOTO:facebook.com/Hang-Loose-Rockabilly-Festival
Piše: HINA

 "Ohrabreni uspjehom i pozitivnim reakcijama na 1. Hang Loose Rockabilly Festival, ove godine idemo korak dalje, kako smo i najavili – drugi festival trajat će dva dana i bit će sadržajno bogatiji. Predviđene su svirke hrvatskog benda "B and The Bops", slovenskog "Joe and The Rhythm Boys" te mađarskih bendova "Dynamite Dudes" i "Naked Truckers", dok smo za peti bend još u pregovorima", kazala je u ime organizatora, Udruge mladih XO-VK i Rockabilly bara "Hang Loose" iz Vinkovaca, Ana Vukoja.

Po njezinim riječima u sklopu festivala posjetitelji će moći razgledati sajam retro odjevnih i drugih predmeta i raznih craft izrađevina kao i izložbu starih američkih automobila. Organizatori su izradili i web stranicu na hrvatskom i engleskom jeziku, s potrebnim informacijama o festivalu i smještajnim kapacitetima u Vinkovcima i bližoj okolici.

"Imat ćemo program za sve, od onih najmlađih do najstarijih. Očekujemo puno više gostiju, domaćih i stranih. Prvi festival je jako dobro prihvaćen, ne sumnjamo da će tako biti i ove godine", kazao je predsjednik udruge XO-VK, Ivan Stažić dodajući kako će se festival i ove godine održati na igralištu vinkovačke Gimnazije. 

(Hina)