Nogomet

''NIŠTA NEĆE PROMJENITI MOJU LJUBAV PREMA GRADU I KLUBU''

Bjelica odgovorio Kohorti: ''Jednostavno sam profesionalac. Bio sam spreman otići u Osijek i bilo koji klub''

Nakon što je u javnost procurila informacija kako Nenad Bjelica preuzima kormilo Dinama, uslijedile su brojne reakcije iz Osijeka.

Nakon što je u javnost procurila informacija kako Nenad Bjelica preuzima kormilo Dinama, uslijedile su brojne reakcije iz Osijeka.   FOTO:Emica Elvedji / CROPIX
Piše: Republika.eu

Nenad Bjelica u gradu na Dravi uživa legendarni status od 2000. godine kada su bijelo-plavi harali Europom. I taj svoj legendarni status nije zaradio samo odličnim izadnjima na zelenom terenu, nego i van njega, svojim odnosom s navijačima, izjavama, odnosu prema klubu. Ni jedan igrač nakon Bjelice nije doživio da mu se skladaju pjesme i pjevaju godinama nakon što je otišao iz kluba, da avion vuče poruku njemu u čast, da mu se crtaju grafiti...

No, ta ljubav trajala je sve do sinoć. Samo jedan potpis na papiru bio je  dovoljan da Bjelica izgubi svoj legendarni status u gradu na Dravi.

Evo kako je on to komentirao:

"Što god da se dogodi u Osijeku to neće promijeniti moju ljubav prema gradu i klubu. Takav potez razumijem, ali jednostavno sam profesionalac. Bio sam spreman otići u Osijek i bilo koji klub. Sa svima imam dobre odnose i nemam problema s tim. Nije mi drago, ali poštujem njihov potez", rekao je Bjelica.