Nogomet

BROJNE REAKCIJE U GRADU NA DRAVI

Nenad Bjelica preuzima Dinamo, Kohorti to nije najbolje sjelo

Nenad Bjelica novi je trener Dinama.

Nenad Bjelica   FOTO:Screenshot YouTube
Piše: Media Servis / SiB.hr / Republika.eu

46-godišnji Osječanin na klupi Modrih zamijenio je Nikolu Jurčevića koji je dobio otkaz. Posljednje dvije sezone Bjelica je vodio Lech iz Poznana, a bio je i trener talijanske Spezije i bečke Austrije. Ugovor je potpisan na dvije godine, službeno predstavljanje zakazano je za danas u podne.

Uslijedile su brojne reakcije navijača, ali ne u Zagrebu, već u Osijeku.

Nenad Bjelica u gradu na Dravi uživa legendarni status od one 2000. godine kada su bijelo-plavi harali Europom. I taj svoj legendarni status nije zaradio samo odličnim izadnjima na zelenom terenu, nego i van njega, svojim odnosom s navijačima, izjavama, odnosu prema klubu. Ni jedan igrač nakon Bjelice nije doživio da mu se skladaju pjesme i pjevaju godinama nakon što je otišao iz kluba, da avion vuče poruku njemu u čast, da mu se crtaju grafiti...

I trajala je ta ljubav sve do sinoć. Samo jedan potpis na papiru dovoljan je bio da Bjelica izgubi svoj legendarni status u gradu na Dravi, piše SiB.hr.

Grafit u blizini stadiona s klupskim legendama na kojem su Majer, Grnja, Luks, Beširević i Bjelica brzo je sinoć modificiran s velikim crvenim iksom preko Nenadovog lika.