Osječko-baranjska

LOVE SHOPPING

Valentinovo u Osijeku donosi najbolje od slavonsko-baranjskih proizvoda

Dan zaljubljenih je pred vratima. Izlozi puni cvijeća, bombonjera – osječki trgovci spremaju ljubavno izdanje. Brojni će partnerima, kao znak pažnje, darivati romantične darove – ideja je to kojom se vode i organizatori projekta "Love Shopping". Tim povodom u Esseker centru posjetitelje u srijedu čekaju gastro, umjetnički i dakako, romantični, sadržaji.

Valentinovo u Osijeku donosi najbolje od slavonsko-baranjskih proizvoda   FOTO:STV
Piše: Marija Završki / STV

Mjesto gdje se spajaju ljubav i okusi – to će Esseker centar postati na dan Valentinovo točno u deset sati. U isto vrijeme sve posjetitelje čeka i slatki doručak. Mjesto gdje se spajaju ljubav i okusi – to će Esseker centar postati na dan Valentinovo točno u deset sati. U isto vrijeme sve posjetitelje čeka i slatki doručak.

Naime, četvrti put zaredom "Love Shopping" donosi najbolje od slavonsko-baranjske kuhinje. Da ljubav ide kroz želudac, primjerom će pokazati brojni lokalni proizvođači i obrtnici. Podršku će im pružiti Hrvatska gospodarska komora i, po prvi puta na ovoj manifestaciji, Osječki sajam. Naime, četvrti put zaredom "Love Shopping" donosi najbolje od slavonsko-baranjske kuhinje. Da ljubav ide kroz želudac, primjerom će pokazati brojni lokalni proizvođači i obrtnici. Podršku će im pružiti Hrvatska gospodarska komora i, po prvi puta na ovoj manifestaciji, Osječki sajam.

"Ono što će osječki sajam predstaviti jest nagradni natječaj "Ljubav je.."gdje će svi zainteresirani u vremeni od 10 do 16 sati moći na prostoru izložbenom prosotru tvrtke Osječki sajam moći napisati kratke misli o ljubavi i što njima ljubavznači te predati u za to označenu kutiju. Nagrada, odnosno najkreativnije misli biti će nagrađeni vaučerom odnosno večerom u iznosu od 300 kuna u tvrtci, u restoranu Slavonska kuća", kaže Maja Stanković iz Osječkog sajma d.o.o.

Osim nagradne igre, vrhunskih slastičarskih delicija i najboljih baranjskih vina posjetitelji će uživati i u kulturno-umjetničkim sadržajima. Tako će u 19 i 30 počinje glumački performans "Ljubavni napitak", a prije toga na rasporedu su plesni nastupi i radionice.

"Također, unutar tog programa će plesni studio Shine voditi radionice od 17 sati za djecu i mlade i svoj nastup.Poslije radionice Mire Šain u 18 sati Udruga Anđeli će također imati radionicu za djecu. Predstava počinje u 19 i 30 traje pola sata, poslije nas u 20 i 30 ide dvojac K i K- violina i gitara", dodaje glumica Nikolina Baškarad.

Manifestacija na kojoj će se po svemu sudeći moći uživati u brojnim različitim sadržajima, ali i delcijama, završava u 22 sata.