Politika

BROJNE KRITIKE - "GRAĐANI NEZADOVOLJNI"

SDP-ov team building u Ogulinu

SDP-ovci su održali prvi dan team buildinga u Ogulinu, koji bi za cilj trebao imati zbijanje redova u stranci io raspravljanje o brojnim podjelama te padu rejtinga stranke. U uvodnom govoru šef stranke navodno nije govorio o rejtingu, zatim je uslijedila rasprava. Mirando Mrsić pitao je zašto su članovi i građani nezadovoljni SDP-om. U kritikama je glasan bio i Nenad Stazić. Peđa Grbin i Gordan Maras.

Davor Bernardić   FOTO:STV
Piše: Media Servis

Davor Bernardić: "Mogu jedino izraziti optimizam što je rejting u siječnju narastao u odnosu na prosinac za dva posto i to samo pokazuje da smo povukli crtu i da građani prepoznaju dobar smjer koji smo odlučili zauzeti krajem prošle i početkom ove godine. Svatko od nas mora i ovo je dobra prilika da se zapitamo je li bilo nekih propusta i što je svatko od nas, pa i ja osobno krivo napravio i kako to popraviti i krenuti dalje jer Hrvatska treba jaki SDP." 

Bernardić kaže da se moraju prilagoditi načinu rada u kojem prolaze ne tako afirmativne vijest... "Ja dosad nisam reagirao na laži, spinove, podmetanja i širenje neistina o SDP-u, sada ću to početi raditi. SDP se pokazuje kao stranka, koja je bez obzira na sve, najjača opozicijska stranka. Danas opozicijska i sutra vladajuća i stranka koja je reizstetntna na sva podmetanja i laži."

Mirando Mrsić je ponovio svoja pitanja za vrh stranke... "Koje vrijednosne stavove mi zastupamo, koje politike mi zastupamo i zbog čega građani to ne prepoznaju što oćito znači da SDP treba jedan radikalni zaokret u budućnosti da ne postane jedna marginalna stranka."