Nogomet

VRHUNSKI UVJETI U ZLATNOJ DOLINI

NK Osijek u Velikoj sprema formu za proljeće

Nogometaši Osijeka prvi dio priprema odrađuju u Velikoj gdje imaju sve potrebne uvjete za rad i treninge. Prvu utakmicu i trenutačnu provjeru stanja igrača trener Zoran zekić imao je danas u međusobnoj provjeri 2 momčadi, a prave pripremne utakmice s jakim momčadima tek slijede u Španjolskoj za 7 dana.

Odlični uvjeti za NK Osijek u Velikoj   FOTO:NK Osijek TV
Piše: Dario Andraković/STV

Nogometaši Osijeka u prvom dijelu priprema borave u Velikoj gdje u centru i na nogometnom igralištu bivšeg prvoligaša kamen Ingrada imaju sve potrebne uvjete za rad, a tamo su i rado viđeni gosti jer i trener Zoran Zekić ostavio je dubok trag u tom klubu. Kao i današnji prvotimac napadač Gabrijel Boban koji je uz trenera Osijeka bio poveznica dolaska u Požešku dolinu a iz kluba su samo opisali uvjete koje im je domaćin osigurao.
Ne da imaju sve uvjete, od terena koji je u vrhunskom stanju, od teretane, restorana, smještaja, vešeraja, hrane, svi smo jako zadovoljni i mi planiramo da Velika od sad bude naša stalna baza za ovaj uvodni dio priprema, istaknuo je direktor za opće poslove NK Osijek Hrvoje Barišić.
-Ujutro imamo buđenje u 8 pa doručak, prvi trening u 10 ,poslije toga ručak, dnevni odmor, pa drugi trening u 17, malo slobodnog vremena, odmor i spavanje, opisao je svakodnevni program igrač Gabrijel Boban.
Prvi dio priprema uvijek je najteži no svi su igrači došli u maksimalno spremnom stanju, pa trener Zekić neće imati većih problema oko rada na fizičkoj pripremi.
Ozljeđen je lakše tek Danijel Lončar, te Tomislav Šorša još radi po posebnom programu, no svi će oni biti spremni za odrađivanje glavnih priprema.
Osječani se iz Velike vraćaju u srijedu a već u petak putuju u Španjolsku u Marbellu.
Tamo ih čekaju 4 jake provjere, prva je na rasporedu s Puskas Akademijom u utorak 23. ovog mjeseca, zatim slijede Dinamo Kijev, Steaua i za kraj Lokomotiv Moskva.