Rukomet

PRIPREME ZA EUROPSKO RUKOMETNO PRVENSTVO

Hrvatska i Slovenija odigrale bez pobjednika

Rukometaši Hrvatske i Slovenije u Ljubljani odigrali su prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za Europsko prvenstvo u kojoj na kraju nije bilo pobjednika.

Prijateljska rukometna utakmica, Slovenija - Hrvatska   FOTO:Roman Sipic / Delo / CROPIX
Piše: Media Servis

 Susret je bio borben i uzbudljiv, a završio je neriješeno 26:26. Na odmor Kauboji su otišli s minimalnom prednošću 14:13, u drugom dijelu nisu uspjeli prelomiti utakmicu iako je Karačić zabio u posljednjoj sekundi susreta, no suci su poništili gol i na kraju je završilo bez pobjednika.              

„Mislim da je bila dobra utakmica. Čak sam zadovoljan i čestitao sam dečkima u svlačionici na pokazanoj želji i volji. To je jedan dobar put ka vrhu i kad budemo kompletni i kad se malo sredimo jer smo ovih par dana trenirali više van igrališta nego na igralištu. Mislim da smo pokazali jedan dobar karakter“, rekao je Lino Červar kojem je to bila prva službena utakmica po povratku na klupu reprezentacije. Kod Hrvatske najefikasniji je bio Ivan Čupić s osam pogodaka.

„Pokazali smo dobrih i loših stvari. Većinu utakmice smo vodili i šteta što se zadnjih desetak minuta nismo mogli obraniti, ali nisu ni oni. Nije loše za prvu utakmicu, ali može i mora bolje.“ Već sutra ove će dvije reprezentacije ponovno odmjeriti snage ovoga puta u zagrebačkoj Areni.