Osječko-baranjska

LIJEPA VEČER U OSJEČKOM HNK

Glazbeno-zabavnim programom obilježeno 25. godina Slavonske televizije

Televizija Slavonije i Baranje svečanim je programom i prijenosom uživo sinoć obilježila 25 godina rada. Uz dodjelu nagrada zaslužnim pojedincima, tvorcima emisija na pozornici su nastupila velika imena hrvatske glazbene scene.

Piše: Republika.eu

Legendarna Tereza Kesovija otvorila je na sebi svojstven način veliku proslavu četvrt stoljeća rada Televizije Slavonije i Baranje. Tereza je zapjevala u svečanom foayeru osječkog HNK-a gdje su se okupili brojni uzvanici kako bi zajedno proslavili rođendan Televizije. A nije ih oduševila samo Tereza, već i Opća opasnost koja je izvela svoje najveće hitove u posebnom aranžmanu

A kako je u fokusu Slavonske televizije naravno uvijek Slavonija, zazvonile su i tambure. Svoje hitove odsvirali su Gazde.

Zaslužnim pojedincima, djelatnicima Slavonske televizije koji su se svojim djelovanjem i emisijama istaknuli u ovoj godini dodjeljena su posebna priznanja, a zatim je, kako to na svakom pravom rođendanu biva, došao red na tortu.

I sve je završilo veselo, ali i uz obaćanje kako će Slavonska televizija i u narednim godinam uvijek biti tu za svoje vjerne gledatelje i ponuditi im što kvalitetniji program.