Ostalo

OSJEČANI S 5-2 TORPEDIRALI VRGORAC U GOSTIMA NAKON 3 GODINE

Visoka pobjeda Osijek Kelmea u Vrgorcu na startu sezone

Igrači osječkog futsal prvoligaša na najbolji su način otvorili novu sezonu prve lige. Osječani su na inače teškom terenu u Vrgorcu ostvarili uvjerljivu pobjedu protiv domaćina rezultatom 5:2.

Hat-trick Andreja Pandurevića   FOTO:STV
Piše: Dario Andraković/STV

Sumnjali su mnogi u Osijek Kelme, i rijetko je tko vjerovao u uspjeh u gostima kod Vrgorca, gdje bijelo-plavi nisu slavili 3 godine.
Podmlađena momčad trenera Marina Smoje, kojem su otišla 4 vrlo važna igrača u prijelaznom roku pokazala je iznimnu borbenost i želju cijelu utakmicu, borbu za svaku loptu, i to je Osječane nagradilo pobjedom.
Sjajnu je utakmicu odigrao trostruki strijelac Andrej Pandurević, koji se na najbolji način vraća nakon teže ozljede.

No krenimo redom. Domnaćin je poveo golom Duška Martinca.

Osijek Kelme izjednačava minutu kasniej u 4.oj golom Pandurevića.

Osječani su prešli u vodstvo u 16.minuti zgoditkom Gorana Dakića, i tim se rezultatom otišlo na odmor. U obostrano otvorenoj i nadahnutoj utakmici domaći poravnavaju u 32.minuti golom Saše Subotića, ali prije toga vrijedi istaknuti i kako je novi igrač Osječana vratar Željko Konrad sjajno reagirao u nekoliko navrata i pokazao kako je na najbolji način zamjenio donedavnog kapetana Ivana Mladinu.

Osječani su u istom tempu igrali cijeli susret, čak su pojačali ritam i u 36.minuti poveli s 3-2 novim golom Pandurevića.

Naravno, Vrgorac je tada morao ići va bank po gol, i Osijek je to kaznio još jednim golom Pandurevića da bi za konačnih 5-2 za Osijek Kelme zabio i Robert Nospak.

Igra je ovo kakva plijeni od strane Osječana i ako ovako budu nastavili u sljedećim kolima zasigurno će ispuniti tribine gledateljima na Zrinjevcu.

Prva prigoda za to je petak 13.ovog mjeseca kada u goste Osječanima dolazi momčad dubrovačkog Squarea.