Ostalo

MNK OSIJEK KELME S PODMLAĐENOM EKIPOM U NOVU SEZONU

Osječki futsal prvoligaš u Vrgorcu otvara novu sezonu

Utakmicama 1. kola ovoga vikenda počinje nova sezona za futsal prvoligaše. Osijek Kelme već je konstanta u elitnom društvu, a klub raste iz sezone u sezonu. U prošlom prvenstvu, Osječani su ostvarili i najbolji rezultat, 5.mjesto u ligi.

Podmlađeni sastav Kelmea u novu sezonu   FOTO:STV
Piše: Dario Andraković/STV

Dosta klubova doživjelo je promjene u momčadima, pa isto tako i Osijek Kelme, koji će ipak za sada barem ući slabiji u novo prvenstvo.
Prvi protivnik Osijeku večeras je domaćin u Vrgorcu.
-Tradicionalno težak teren, hendikepirani smo odlaskom kapetana vratara Mladine, Horvata, Bartolucija i Erora, znači bez 4 vrlo važna igrača, pojačali se jesmo vratarom Koradom iz Broda bivšimjuniorskim reprezentativcem, došli su još neki juniori, idealna sezona, idealna prilika za promovirati mlade igrače, ja se nadam da će ove sezone ta osječka mladost eksplodirati u ligi i nitko sretniji od mene ako se to dogodi, ističe trener MNK Osijek Kelmea Marin Smoje.
Rezultatskog imperativa u klubu ipak nema, iako i sam Smoje ističe kako vjeruje u korak više, ili barem ponavljanje prošlosezonskog rezultata, što znači plasman u doigravanje za prvaka.

Ipak, najvažnija stavka je ponovno popuniti tribine dvorane Zrinjevac.

Osječani tako vjeruju u rast popularnosti ovoga sporta a publika je na Zrinjevcu navikla gledati domaće dečke koji se bore za grb Osijeka i svoj dres.
Isto tako i ove sezone bit će nova prilika afirmirati mlade osječke igrače u ovom sportu, a gledatelji će se nadamo se i sami na utakmicama uvjeriti u njihov potencijal.

Prvi domaći susret u novoj sezoni Osijek Kelme igrat će u petak 13.ovog mjeseca protiv momčadi duboravčkog Squarea.