Crna kronika

ZABILE SE U BETONSKI MOST

Dvije djevojke ozlijeđene nakon prevrtanja automobila u Bilju

Dvije su djevojke ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se u nedjelju navečer dogodila na izlazu iz Bilja prema Kopačevu.

Očevid   FOTO:STV
Piše: Republika.eu / Glas Slavonije

27-godišnjakinja i 24-godišnjakinja ostale su zarobljene u zgužvanom VW Polu koji je sletio u kanal, pa su u pomoć pozvani vatrogasci.

Nakon što je djevojkama ukazana prva pomoć na mjestu nesreće, prevezene su u Klinički bolnički centar Osijek na liječničku obradu. Za sada još nema informacija o težini njihovih ozljeda, no prema prvim informacijama činilo se da je 27-godišnja vozačica ozlijeđena teško, a tri godine mlađa suvozačica lakše. Ipak, policija još čeka službene podatke iz bolnice da bi se točno znalo o težini zadobivenih ozljeda, piše Glas Slavonije.

- Očevidom je utvrđeno da je 27-godišnjakinja upravljala automobilom osječkih registracija koji se kretao od istoka prema zapadu (iz Kopačeva prema Bilju). Dolaskom do zavoja, zbog neprilagođene brzine, vozačica je izgubila nadzor nad upravljačem te sletjela vozilom u odvodni kanal sa sjeverne strane. Automobil je udario u kosinu kanala, nakon čega je došlo do višestrukog bočnog prevrtanja, a potom je vozilo krovom udarilo u betonski most, gdje se i zaustavilo. Zbog težine ozljeda, vozačica nije alkotestirana, no izvađeni su joj krv i urin - doznaje Glas Slavonije od Darija Premeca, glasnogovornika Policijske uprave osječko-baranjske.