Crna kronika

IZGUBIO NADZOR NAD MOTOCIKLOM

U Trpinji smrtno stradao 59-godišnji motociklist iz Osijeka

Vukovarsko-srijemska policija izvijestila je o teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 17:55 sati u Trpinji.

Ilustracija   FOTO:Pixabay
Piše: Republika.eu

Naime, 59-godišnjak iz Osijeka upravljao je motociklom "Honda", osječkih registarskih oznaka, krećući se kolnikom Gajčanske ulice u Trpinji, iz smjera Vukovara u smjeru Osijeka. 

Obzirom da nije brzinu kretanja prilagodio stanju ceste i vremenskim uvjetima, izgubio je nadzor nad motocikom te sletio u odvodni kanal. 

U prometnoj nesreći 59-godišnjak je zadobio teže tjelesne ozlijede opasne po život, uslijed kojih je preminuo u Općoj županijskoj bolnici Vukovar, navode u policiji.

Na području iste policijske uprave, jučer se oko 17,40 sati dogodila još jedna prometna nesreća u kojoj je sudjelovao motociklist.

Naime, 60-godišnjak iz Osijeka upravljao je motocikom "Honda", mađarskih registarskih registarskih oznaka, krećući se iz smjera istoka u smjeru zapada kroz Ilok. 

Uslijed neprilagođene brzine kretanja, na izlasku iz grada, izgubio je nadzor nad motocikom i pao na kolnik. U prometnoj nesreći 60-godišnjak je teže ozlijeđen. 

Očevidom je utvrđeno kako je 60-godišnjak upravljao motocikom pod utjecajem alkohola.