Nogomet

GOL ZA POBJEDU I IZBOREN PENAL

Zekić: Ako Boban bude i dalje u ovakvim izdanjima, bit će nam to velika snaga

Osječki strateg još jednom je potpuno izmješao sastav i pogodio. Osječani su osvojili 3 boda i uz to odmorili udarnu postavu.

Zoran Zekic   FOTO:Zeljko Puhovski / CROPIX
Piše: Republika.eu

"Zanimljiva utakmica za gledanj. Napravili smo dosta promjena i većim dijelom utakmice stajali smo sasvim dobro na terenu, izgledalo je to dosta pristojno. Na žalost dobili smo dva gola iz dva prekida što nas je malo poljuljalo. U drugom poluvremenu krenuli smo na sve ili ništa i zaigrali s dva napadača, podignuli visoko bokove te preuzeli puno rizika. Pobijedili smo iako je i Lokomotiva imala šanse, na naše izgubljene lopte krenula je u dvije kontre i spašavali smo se praktički s gol linije. To je nogomet, nekad se okrene na jednu, a nekad na drugu stranu, ovaj put bilo je na našu."

Preokret je donio od navijača dugo zazivani Gabrijel Boban:

"Zadovoljan sam zbog Bobana i njegovog nastupa, ali to je ono što od njega očekujemo svaku utakmicu.To je putokaz kako se treba ponašati i igrati, danas je bio penal na njemu, zabio je gol i odradio sav onaj dio u fazi obrane. Ako bude i dalje u ovakvim izdanjima, bit će nam to velika snaga dalje."

"Mi smo imali pet igrača koje je danas bilo nemoguće staviti na teren jer su potpuno iscrpljeni i ozlijeđivani. Svatko tko imalo gleda i prati nogomet, zna kad napraviš devet promjena, bez obzira što su ti igrači u istom klubu i zajedno treniraju, to je velika opasnost i teško se tu snaći. Ali mi smo danas uspjeli."

Zekiću nije jasno kako tako visoka postava njegove momčadi može primiti dva gola iz prekida

"Normalno da me brine, imamo jako visokog golmana i dvojicu visokih središnjih braniča, zadnji vezni nam je visok, spustili smo i Grgića, ali bili smo puki promatrači i ne znam kad je jedna momčad primila takva dva gola. Ne znam čime je to izazvano."