Nogomet

BARAĆ NE IDE U AJAX

Meštrović: ''Apeliram na strpljenje navijača jer ne komentiramo poslove koji su u tijeku, kako ih ne bismo ugrozili''

Veliko je zanimanje javnosti, ne samo novinara, nego i posebice navijača NK Osijek, kako će se rasplesti situacija s Mateom Baraćem. Naime, kao što svi već znaju, stoper bijelo-plavih našao se u fokusu slavnog Ajaxa koji je iskazao namjeru da ga dovede u svoje redove, pa je Barać obavio i liječničke preglede u Amsterdamu. Također, u medijima se govori i piše i o možebitnom transferu Borne Barišića, a konkretno se spominjao Dynamo Kijev u koji kapetan Osijeka nije otišao.

Mateo Barać ne ide u Ajax iz Amsterdama, ali je to bio samo jedan od klubova koji su pokazali zanimanje za njega   FOTO:Screenshot YouTube
Piše: Republika.eu / NK Osijek

Poznato je da NK Osijek ne komentira kako kako ulazne, tako ni izlazne transfere sve do njihova zaključenja, stoji na web stranicama kluba.

No, kako se u ovom slučaju podigla prilično velika "prašina", uz neizvjesnost oko statusa posebice Matea Baraća, predsjednik kluba Ivan Meštrović  prokomentirao je trenutnu situaciju.

"Jasno mi je da javnost zanima status naših prvotimaca. Ono što vam trenutno mogu reći je da za obojicu spomenutih igrača, ali i za još poveći broj naših nogometaša, postoji veliki interes, pogotovo nakon izbacivanja PSV-a u kvalifikacijama Europske lige. No, ono što je i do sada vrijedilo u našem poslovanju i vođenju Kluba, vrijedi i dalje. Dakle, poslove koji su u tijeku ne komentiramo, kako ih ne bismo ugrozili. Sada mogu reći da Mateo Barać ne ide u Ajax iz Amsterdama, ali je to bio samo jedan od klubova koji su pokazali zanimanje za našeg igrača. Isto vrijedi i u slučaju Borne Barišića. Apeliram na strpljenje naših navijača jer sve što radimo, činimo u interesu Kluba. Dakle, ako se neki transferi i ne dogode ovih dana, vjerujte da je to u interesu NK Osijek", poručio je Meštrović.