Moda & ljepota

ZAVRŠNICA IZBORA 1. I 2. RUJNA

Osječanka u polufinalu izbora za Najljepšu mamu Hrvatske

Osječanka Ana Simonović ušla je u polufinale izbora za Najljepšu mamu Hrvatske. Natjecanje je to koje se drugu godinu za redom organizira u Lijepoj našoj.

Piše: Antonio Bunoza / STV

Samohrana majka, uspješna poslovna žena, a uz to i izrazito lijepa. Potvrdio je to stručni žiri koji ju je među brojnim prijavljenim majkama izabrao u polufinale.

Na izbor se prijavila na savjet prijateljice, a kako kaže već ima iskustva u manekenskim voda. 

"Bavila sam se ono kao dijete, odnosno počela u malim manekenima, pa sam onda poslije išla i na razna natjecanja isto tako ljepote, od Miss Universe, Kraljice Hrvatske. Dosta je tu bilo nekakvih izbora naravno i lenti tako da, što se tiče iskustva imam, ali ovo bi nekako izdvojila kao najljepše, odnosno ipak se tu predstavljam kao majka i mislim da to ima posebnu nekakvu čar", kaže Ana Simonović.

Kada nije na poslu Ana ima i zanimljiv hobi. Izrađuje ukrasne kamine od stiropora koji već krase mnoge domove. No, ipak većinu aktivnosti provodi sa svojim dvogodišnjim sinom Jakovom.

"Ja sam samohrani roditelj, tako da bi nekako i ovo natjecanje i ova moja prijava, voljela bi da potaknem i druge mame koje su možda nesigurne i koje imaju nekakve želje, a možda nekakvu nesigurnost u sebi, voljela bi biti ta koja će potaknuti da se ne boje, da idu samo naprijed i da se sve može", dodaje Ana.

Za prolazak u finale natječu se 24 mame iz cijele Hrvatske. Natjecanje je podijeljeno u dvije dobne kategorije, od 23 do 39 godina i od 40 do 53 godine. 

Završnica izbora je 1. i 2. rujna u Šibeniku kada ćemo saznati i konačne pobjednice, a možda se baš Ana vrati u Osijek s ovom laskavom titulom.