Nogomet

NK OSIJEK

Protiv Rudeša nastavak pobjedničke serije

Nogometaši Osijeka nemaju puno vremena za slavlje poslije europske utakmice s Luzernom, jer već u nedjelju ih čeka i prvi nastup u novoj sezoni HNL-a. Naime, ovoga vikenda prvim kolom starta nova sezona, a Osječani će u Gradskom vrtu ugostiti novog prvoligaša, sastav Rudeša.

Piše: Dario Andraković / STV

Nogometaši Osijeka sezonu su otvorili s europskim utakmicama, i nakon 3 odigrana susreta imaju 3 pobjede s gol razlikom 8-0 u susretima prvog i drugog pretkoal Europske lige. Kad se tomu dodaju i pripremne utakmice, gdje je Osijek u šest ogleda ostvario svih šest pobjeda, nevjerojatna je statistika kako momčad trenera Zorana Zekića ne zna za drugačiji ishod susreta osim za pobjedu.

Hoće li se ta serija nastaviti i u prvom kolu nove sezone HNL-a?

U goste Osijeku dolazi novi prvoligaš Rudeš i Bijelo-plavi su veliki favoriti, no to moraju potvrditi na terenu.

Osječani nisu stigli puno pratiti momčad Rudeša, no Zekić će imati detalje s jedne prijateljske utakmice. Ipak ističe sve ovisi o angažmanu njegove momčadi i pristupu kakav je bio i protiv Luzerna.

Nitko se ne smije podcjeniti, a i Osijek se polako mora naviknuti na ritam igranja utakmica četvrtak- nedjelja.

Utakmica Osijek - Rudeš igra se u nedjelju od 21 sat, a iz kluba ponovno pozivaju vjerne navijače da im u što većem broju pruže podršku. Navijanje i cijelokupno ponašanje svih gledatelja na utakmici s Luzernom od strane delegata ocjenjeno je najvećom ocjenom, bez i najmanje zamjerke, što je još jedan dokaz kako NK Osijek zahvaljujući i svojim navijačima postaje pravi europski klub.