Crna kronika

ŽENA POKUŠALA ZAKLATI POLICAJCA U BILJU

Smjestili je u vozilo, a ona je izvukla nož i nasrnula na policajca

Žena u 40-im godinama u ponedjeljak nešto iza 18 sati napala je policajca na dužnosti u mjestu Bilje nanijevši mu ozljede vrata, najvjerojatnije nožem.

Žena u 40-im godinama u ponedjeljak nešto iza 18 sati napala je policajca na dužnosti u mjestu Bilje nanijevši mu ozljede vrata   FOTO:Nova TV
Piše: Republika.eu

Iz PU osječko-baranjske potvrdili su nam da je tijekom postupanja policije prema jednoj gospođi došlo do napada na njihova kolegu, koji je hitno prevezen u KBC Osijek, ali i da prije očevida ne žele davati previše informacija. 

Video uhićenja pogledajte na portalu Dnevnik.hr.

Policajac se nalazi u osječkoj bolnici i nije u životnoj opasnosti.

Iz policije su se oglasili priopćenjem u kojem navode kako su policijski službenici na parkiralištu u Bilju zatekli žensku osobu bez identifikacijskih dokumenata. Žena je dala lažne podatke o identitetu, a naknadno je utvrđeno da se radi o 41-godišnjoj državljanki Sjedinjenih Američkih Država, za kojom je raspisana potraga.

Prilikom postupanja, 41-godišnjakinja je policijskom službeniku hladnim oružjem zadala nekoliko ubodno reznih rana po licu, vratu i ruci, koje su u Kliničkom bolničkom centru Osijek okvalificirane kao lakše tjelesne ozlijede. Tom prilikom ozljede šake zadobila je i 41-godišnjakinja te joj je pružena liječnička pomoć u Kliničkom bolničkom centru Osijek.

Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodila zamjenica županijskog državnog odvjetnika.

U cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja provodimo izvide, nakon čega će biti privedena pritvorskom nadzorniku, navode iz policije.