Nogomet

TKO ĆE SE BORITI ZA PRESTIŽNI TROFEJ U CARDIFFU?

Real i Atletico za finale Lige prvaka, može li El Cholo nadoknaditi veliki zaostatak?

Nakon što su se sinoć nogometaši Juventusa očekivano plasirali u finale Lige prvaka večeras ćemo saznati hoće li se za prestižni trofej u Cardiffu 3. lipnja boriti protiv Real Madrida ili Atletico Madrida.

Diego Simeone   FOTO:Facebook
Piše: Media Servis

Kraljevski klub ima prednost od 3:0 iz prve utakmice, a na Vicente Calderonu Ronaldo, Modrić, Kovačić i društvo ne namjeravaju čuvati tu prednost već idu po novu pobjedu.

"Kao i uvijek mi ćemo igrati svoju igru. U nogometu nikada ništa nije sigurno, moramo biti maksimalno koncentrirani. Za nas je svaka utakmice finale i naša se vizija neće promijeniti", poručio je trener Reala Zinedine Zidane.Atletico se nema namjeru predati unaprijed. Uvjereni su da mogu ponoviti 2015. godine kada su sa 4:0 nadigrali gradske rivale na svom stadionu.

"Ako moram za ovaj susret motivirati igrače onda je bolje da napustim klub. Pred nama je izuzetno teška utakmica, možda i nemogući zadatak za neke, ali ne i za nas. Mi možemo proći. Na svom terenu uvijek imamo šansu", rekao je trener Atletica Diego Simeone. Susret se igra u 20:45.