Crna kronika

DRAMA U OSJEČKOM KBC-U

Prugom iz Srbije dopješačio do Osijeka, zatražio liječničku pomoć i rekao: "ubio sam dvoje ljudi''

"Dobro jutro. Došao sam prugom iz Srbije, rasjekao sam koljeno. Ubio sam tamo dvoje ljudi. Pijan, u afektu". Tim je riječima, otprilike, 52-godišnjak zatražio liječničku pomoć u srijedu oko 6:30 sati na Objedinjenom hitnom prijemu KBC-a Osijek! Rekao je to potpuno priseban i miran.

KBC Osijek   FOTO:Republika.eu
Piše: Republika.eu / Večernji list

Za osječku policiju, neovisno o tome je li počinio krvave zločine koje je priznao, on je bio ponajprije čovjek bez identiteta pa su ga priveli u postaju na identifikaciju, piše Večernji list.

“Jučer ujutro u 6.30 sati su liječnici osječke bolnice obavijestili lokalnu policiju da je kod njih primljen muškarac bez osobnih dokumenata. Policija je odmah došla, privela muškarca u stanicu gdje je identificiran. Ustanovljeno je da je u pitanju Friđaš Nađ, za kojim traga srpska policija zbog dvostrukog ubojstva. Budući da je Nađ na nezakonit način ušao u Hrvatsku, protiv njega je odmah doneseno rješenje o prisilnom protjerivanju koje će biti izvršeno po hitnom postupku”, kazao je za Blic izvor iz hrvatske policije.

Prema pisanju srbijanskih medija, Nađa se sumnjiči da je 27. travnja u mjestu Doroslovju ubio Roberta Hola (62) i Eržebetu Štamfer (79), inače nepokretnu, a teško ranio Rozaliju Kroh.

Izvor: Večernji list