Rukomet

ČERVAR IMENOVAO POMOĆNIKE

Lino Červar objavio stručni stožer i poslao poruku igračima

Uoči prvog reprezentativnog okupljanja na konferenciji Lino Červar objavio je plan priprema i stožer. Reprezentacija odlazi u ponedjeljak 1. svibnja u Poreč na prvi ciklus priprema za Europsko prvenstvo 2018. koje će održati u Hrvatskoj.

Lino Červar   FOTO:Damir Krajac / CROPIX
Piše: Media Servis

Uoči odlaska u Poreč izbornik Červar obznanio je tko će zajedno s njime činiti stožer hrvatske muške rukometne reprezentacije te koji je plan priprema sve do siječnja 2018. kada počinje Europsko prvenstvo.

"Osim mene u stožeru će biti treneri koji će mi pomagati, a to su Hrvoje Horvat i Zlatko Saračević. Nadalje, imat ćemo dva kondicijska trenera, Peru Kuterovca i Mirka Krolu te dva trenera vratara Vladu Šolu i Ninoslava Pavelića", objavio je Červar te rekao što će tražiti od svakog igrača koji bude u reprezentaciji.

"Iznimno važno će biti upostaviti i izgraditi poštovanje svakog pojedinca koji je pozvan u reprezentaciju prema reprezentativnom dresu i momčadi. Na tome ću inzistirati. I obratno, momčadi prema pojedincu jer bez toga se ne mogu ostvariti snovi", dodao je Červar.