Osječko-baranjska

''NE MOŽE BAŠ TOLIKO DETALJA IZMISLITI!''

Majka ogorčena: Moj sin je detaljno opisao čovjeka iz kombija, a policija kaže da ne može provjeriti istinitost dojave

Početkom tjedna putem Facebooka se oglasila jedna majka iz Osijeka koja je svoje prijatelje na toj društvenoj mreži upozorila da gradom kruži muškarac u bijelom kombiju koji je njezinog sina pokušao slatkišima namamiti da uđe u vozilo.

Ilustracija   FOTO:Pixabay
Piše: Republika.eu / Glas Slavonije

Slučaj je prijavila i policiji, no neugodno se iznenadila kada su 'plavci' rekli da nisu mogli provjeriti vjerodostojnost priče 12-godišnjeg dječaka.

"Policajci su došli za 13 minuta na naš poziv i još su bar toliko uzimali izjavu. Ne bih niti zvala policiju da suprug i ja nismo bili 100 posto sigurni da sin govori istinu. Temeljito smo ga ispitali jer znamo da dječja mašta može svašta. No, sin je ušao u kuću i uopće nam nije htio reći što se dogodilo, nego je tražio džepni nožić. Suprug ga je zbunjeno pogledao i pitao što će mu. Odgovorio mu je da bi ga upotrijebio za 'onog u kombiju'", rekla je žena za Glas Slavonije.

Tvrdi da je njezin sin policajcima detaljno opisao čovjeka iz kombija - da ima bradicu, ima oko 30 godina te da ima naglasak kao da je iz Zagreba.

"Rekao je policajcima i da se ne radi o malom kombiju kakvi prevoze pivo, nego o velikom bijelom kombiju. Ne može baš toliko u detalje izmisliti. Policajci su rekli kako će mom suprugu javiti jesu li pronašli kombi i muškarca koji je mom sinu nudio slatkiše za prijevoz. Ne mogu vjerovati da su medijima izjavili kako nisu mogli provjeriti i potvrditi istinitost dojave", kaže Osječanka za Glas Slavonije.

Izvor: RTL